25 Mayıs 2009 Pazartesi

Şampiyonluk Geliyor


Son haftaya giren lig'de eğer bir futbol mucizesi olmazsa Beşiktaş rakiplerinin önünde ipi göğüsledi gibi. Rakiplerinden 2 puan farkla önde gidilecek Denizli deplasmanında şampiyonluk turu atılır, bizde coşkuyla bu sevince ortak oluruz. Başka bir alternatifi düşünmek bile istemiyoruz.
Bugünkü Galatasaray derbisinde oynanan futbolun teknik-taktik oyun analizi umurumuzda bile değil. Çıktık, oynadık ve yendik.Ötesi çok da derdimiz değil. Gerilimin tırmandığı, son haftalarda bu saatten sonra oynanan oyun konusunda biraz hoşgörülü olmak gerekiyor.
Beşiktaş'ın Galatasaray maçında oynadığı oyunun eleştirisi ve gelecek sezonlara ilişkin yapılacak eleştiri hakkımızı saklı tutuyoruz. 100. yılda gelen yani 2003 den beri görmediğimiz, unuttuğumuz şampiyonluk sevincini yaşamak adına bu hakkımızı pas geçiyoruz.
Bize bu coşkulu sevinci yaşatan başta futbolcular,teknik adam,muhteşem taraftarlara sonsuz teşekkürler. Bu hayatta görüp göreceğimiz Aşkların en büyüğüne Beşiktaş'a gönül veren herkes dostlara selam olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder