13 Nisan 2009 Pazartesi

Al birini vur ötekine

GS-FB maçının en heyecanlı anları, oyun durduğu anlarda yaşandı. Benim favorim Sabri-Emre kapışmalarıydı. Nerede karşılaştılarsa birbirlerine girdiler. Eskiden Emre'nin GS'de yaptığı görevi üstlenen Sabri, aslıyla karşılaşınca şaşırdı tabi. 5 defa hakemle kapışan Sabri nedense sarı bile görmedi. Emre ise zaten allahlık. O da nedense Kayseri maçında yaptığı "Seni gebertirim" hareketini sabriye yapamadı, stat itibariyle mağduru oynadı. Fatih Terim'in bu iki pisliği de maçta yüzlerini tekrar gösterdiler.

Hele maçın sonlarında olayın koptuğu anda evde mısırları patlattık, çekirdekleri çıkardık ve mahalle kavgasını izledik. Hakem 4 kırmızı çıkardı, kimse de itiraz etmedi. Ebedi dostlukmuş, milli takım arkadaşlarıymış. Hepsi yalan. Bağıran binlerin etkisiyle kendini, insanlığını unutan, medyanın gazıyla daha da çılgına dönen "boğa"lar, herhalde arenayı seyredenleri mutlu etmiştir.

Neyse toplam 12 tane yabancı gazetecinin izlediği bir "dünya derbisi" daha geride kaldı. Bu seneki sidik yarışı da bitti, hem futbolsuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder